19000 کلاس درس نوسازی و مجهز به سیستم گرمایش و سرمایش شد

بازسازی و تجهیز سامانه گرمایشی و سرمایشی ۱۹ هزار کلاس درس بهره برداری شد

به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار ایرنا، وزیر آموزش و پرورش با اشاره به لزوم رسیدگی و نگهداری از ساختمان مدارس گفت: این کار مهمتر از ساخت مدرسه است.

علی رضا کاظمی افزود: وزارت آموزش و پرورش علاوه بر ساخت واحدهای آموزشی مورد نیاز کشور، اقدامات گسترده ای را برای نوسازی و مرمت مدارس آغاز کرده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از پنج هزار مدرسه زیر پنج دانش آموز در کشور وجود دارد، گفت: تلاش می کنیم همه دانش آموزان به فضای آموزشی دسترسی داشته باشند و هیچکس به دلیل غیبت یا کمبود دانش آموز مانع تحصیل نشود. مدرسه .

وزیر آموزش و پرورش همچنین گفت: تحصیل در مدارس شبانه روزی برای هیچ فردی مناسب نیست و تلاش می کنیم تا سال تحصیلی آینده شاهد هیچ مدرسه شبانه روزی در کشور نباشیم.

وی با اشاره به کمبود جدی 2000 کلاس درس در استانداری اردبیل، قول ساخت 500 کلاس درس جدید در این استانداری را داد و افزود: نیاز این استانداری به فضای آموزشی نیازمند حمایت مسئولان محلی، اعتبارات دولتی و تلاش خیرین مدرسه ساز است. ” تا سه سال آینده تعمیر و معرفی خواهد شد.

الکاظمی همچنین با اشاره به پایین بودن سرانه تحصیلی در 40 منطقه کشور از جمله اردبیل، بر احیای و تامین فضای آموزشی لازم در این مناطق تاکید کرد و ادامه داد: ساخت مدرسه دارالفنون اردبیل با بهره برداری از این طرح ها در حال انجام است 30 کلاس درس و 10000 متر مربع فضای آموزشی توسط بانک در راستای مسئولیت اجتماعی، پاسارگاد نمونه ای از ایجاد عدالت آموزشی است.

وی چنین اقداماتی را الگویی موفق در مدرسه سازی دانست و افزود: آموزش دانش آموزان در فضای آموزشی مناسب می تواند بر وضعیت روحی و روانی نسل آینده تأثیر بگذارد و روند تربیتی و تربیتی مناسبی را برای تربیت آنان ایجاد کند.

وزیر آموزش و پرورش با قدردانی از مدیریت بانک پاسارگاد برای ساخت این مدرسه به یاد خانه هنر در تهران، گفت: نهضت محرومیت زدایی از اماکن آموزشی در کشور آغاز شده و از روز چهاردهم دی ماه با قوت در حال پیگیری است. این ماه دولت

وی همچنین گفت: متأسفانه تعداد دانش‌آموزان در برخی مدارس به 35 دانش‌آموز می‌رسد که در نظام آموزشی اختلال ایجاد می‌کند، اما تلاش می‌کنیم با تلاش خیرین و مشارکت اجتماعی دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها مشکل را حل کنیم.

به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، در سفر امروز وزیر آموزش و پرورش به استان اردبیل مجتمع بزرگ آموزشی دارالفنون اردبیل رسما به بهره برداری رسید.

این پروژه عمرانی ساخته شده توسط بانک پاسارگاد که شامل 30 کلاس درس و 10000 متر مربع فضای آموزشی، فرهنگی و ورزشی می باشد، بزرگترین مجتمع آموزشی شهر اردبیل است.

مراحل ساخت این پروژه با سرمایه گذاری سه هزار میلیارد ریالی بانک پاسارگاد در ایفای مسئولیت اجتماعی این نهاد اقتصادی در پاییز 1401 آغاز شد و در کمتر از دو سال به مرحله نهایی ساخت و بهره برداری رسید.

مجتمع آموزشی دارالفنون اردبیل که بزرگترین واحد آموزشی غرب کشور محسوب می شود، مجهز به 30 کلاس درس دخترانه، سالن ورزشی، سالن آمفی تئاتر، کتابخانه، سالن مطالعه و آزمایشگاه است بخشی از نیاز مرکز استانداری اردبیل به فضای آموزشی برای مقطع متوسطه.

مدیرعامل بانک پاسارگاد قول افتتاح این واحد آموزشی را در مدت زمان کوتاهی داد و امروز این وعده محقق شد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل در جریان بهره برداری از این پروژه اعلام کرد: این واحد آموزشی بزرگ در کمتر از دو سال ساخته شد و علاوه بر صرف 3 هزار میلیارد ریال از محل منابع بانک پاسارگاد، 150 مورد میلیارد ریال منابع و دولت برای تجهیز آن هزینه کرده است.

بهزاد محمدی خلفلو گفت: این مدرسه که شامل 30 کلاس درس است هم اکنون در مقطع متوسطه اول و دوم دخترانه پذیرش می کند و از مهرماه سال جاری فعالیت آموزشی رسمی خود را آغاز کرده است.

وی با بیان اینکه دارالفنون اردبیل اولین مدرسه هوشمند استانداری اردبیل است افزود: تمامی کلاس های درس این مدرسه مجهز به لپ تاپ، پروژکتور، آزمایشگاه و سایت کامپیوتر است.

مدیرکل استانداری اردبیل در ادامه کار نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، به افتتاح همزمان سیستم گرمایشی 15 هزار کلاس درس در سراسر کشور با حضور وزیر آموزش و پرورش اشاره کرد استانداری های پیشرو در این زمینه و تنها 250 کلاس درس باقی مانده است

منبع: https://www.irna.ir/news/85645496/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%AC%D9%87%DB%8C%D8%B2-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DB%8C-%D9%88-%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DB%8C-%DB%B1%DB%B9-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D8%AF%D8%B1%D8%B3-%D8%A8%D9%87%D8%B1%D9%87