ریدوان حکیم زاده روز چهارشنبه در بازدید از مدارس آبادان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شناسایی و جذب دانش آموزان بازمانده از تحصیل یک کار ملی است و برای تحقق آن باید سایر دستگاه ها از جمله قوه قضائیه در دستور کار قرار گیرند. همان پایه سمت آموزش.
وی افزود: با برنامه ریزی هایی که انجام شده و البته همکاری نهادهای ذیربط، اشتغال بازماندگان تحصیلی شتاب بیشتری می گیرد.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش فقر اقتصادی را یکی از عوامل بازدارنده تحصیل دانش آموزان دانست و گفت: برخی از کودکان به دلیل فقر اقتصادی و مشکلات فرهنگی نمی توانند به مدرسه بروند و نهادها و سازمان ها باید در این زمینه تلاش کنند. به طوری که هیچ دانش آموزی در این سرزمین خارج از مدرسه باقی نمی ماند.
حکیم زاده بیان کرد: به طور خاص از قوه قضائیه می خواهیم که به وظایف قانونی خود در این زمینه عمل کند چرا که شناسایی کودکان بر عهده وزارت آموزش و پرورش است اما دستگاه قضایی ابزار قانونی برای برخورد با کسانی که مانع تحصیل کودکان می شوند را در اختیار دارد.
وی افزود: امیدواریم با اهتمامی که بین نهادها و سایر وزارتخانه های آموزش و پرورش وجود دارد؛ جذب حداکثری دانش آموزان بازمانده باید به یک برنامه مشترک تبدیل شود و اگر همه سازمان ها به وظیفه خود عمل کنند و موانع اقتصادی و فرهنگی کاهش یابد، قطعاً دانش آموز انصرافی نخواهیم داشت.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش افزود: باید بین دانش آموزان بازمانده و بازمانده تفاوت وجود داشته باشد و این موضوع در سامانه های وزارتخانه به دقت بررسی می شود.
وی از ساماندهی نیروی کار در سایر نقاط کشور خبر داد و گفت: خوشبختانه سازماندهی نیروی کار به گونه ای بود که تکلیف کلاس ها و تعداد معلمان مشخص شد.
حکیم زاده افزود: با مشوق های تعیین شده از سوی شورای اسلامی بخشنامه بازنشستگی معلمان داوطلبانه شده و همواره زمینه لازم برای ادامه همکاری معلمان بازنشسته وجود دارد.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: سال تحصیلی امسال به گونه ای آغاز شد که به اکثر معلمان ابلاغ شده و کلاسی بدون معلم در کشور وجود ندارد.