وی با تکلیف به دستگاه های فرهنگی درخصوص شناسایی نخبگان قرآنی در گیلان گفت: براساس آمایش سرزمینی باید مشخص شود که در استان چه تعداد حافظ، قاری و مفسر قرآن وجود دارد، سپس با طبقه بندی های انجام شده در آموزش و پرورش کارهای آشنایی نسل جدید با فرهنگ قرآنی انجام شود.
عباسی با اشاره به نقش آموزش و پرورش در ترویج فرهنگ قرآنی در بین دانش آموزان، بیان کرد: اداره کل آموزش و پرورش در مدارس باید برنامه های فرهنگی در خصوص مفاهیم قرآنی و به ویژه در بین دو نماز را اجرایی کند.
اسدالله عباسی امروز ۱۴ تیر در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی و سلامت زنان و خانواده با بیان اینکه ترویج آموزش های قرآنی در استان با توجه به اسناد بالادستی باید مورد توجه قرار گیرد، اظهار کرد: دشمن در تلاش برای کمرنگ کردن نقش قرآن و فرهنگ قرائت در جامعه است که باید متولیان انقلاب اسلامی مانع از انجام این امر شوند.
استاندار گیلان با تاکید بر لزوم توجه به تفسیر عامیانه قرآن کریم در مدارس و جامعه افزود: تفسیر عامیانه \xa0قرآن در مدارس و دانشگاه ترویج پیدا کند زیرا منجر به عمل به آموزه های قرآنی می شود.
وی همچنین با تاکید بر لزوم توجه به افزایش شور و نشاط در جامعه به ویژه در میان نسل جوان، افزود: برگزاری جشنواره های مختلف گردشگری و آئین های سنتی متفاوت بسیار به افزایش شور و نشاط در جامعه کمک می کند و در این راستا ۹۲ جشنواره مختلف در استان برگزار شده است.
انتهای پیام