جزئیات اعطای جایزه روستای آزاد بررسی شد

جزئیات اعطای جایزه روستا آزاد بررسی شد

به گزارش روز پنجشنبه گروه علمی ایرنا از دبیرخانه جایزه فناوری و حکمرانی روستا آزاد، سومین جلسه شورای سیاستگذاری جایزه آزاد روستای فناوری و حکمرانی با هدف بررسی برندگان جوایز برگزار شد. و «جزئیات مراسم جایزه».

توجه به محورهای «فردی» و «سکوی».

حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، با بیان اینکه برندگان جایزه فناوری و حکمرانی روستازاد باید در دو حوزه انتخاب شوند، گفت: «مردم» و «سکوها» باید انتخاب شوند گفت. انتخاب برندگان جایزه رستازاد

وی با اشاره به ضرورت ساده سازی در اعطای این جایزه، گفت: اعطای جایزه فناوری و حکمرانی در روستازاد باید به ساده سازی منجر شود; علاوه بر ساده سازی، “مراقبت از سالمندان” نیز باید در کانون توجه قرار گیرد.

معاون رئیس جمهور گفت: علاوه بر اهدای جوایز به برگزیدگان می توان از ایده های برتر نیز تجلیل کرد.

جوایز برای زنان

معاون اجتماعی و مناطق و مشاور راهبردی ریاست جمهوری در این دیدار به بیان چهار محور حکمرانی دانشگاه، قوه مجریه، جامعه مدنی و بخش خصوصی پرداختند. در رابطه با حوزه حکومت داری، فعالان در این چهار محور متفاوت هستند.

متین رمضان خواه درباره نامزدهای دریافت جایزه رستازاد خاطرنشان کرد: نامزدهای دریافت جایزه در سه سطح منطقه ای، ملی و بین المللی مختلط هستند و این سطوح باید از یکدیگر جدا شوند. مثلاً فردی در یکی از استان های کشور کاری انجام داده و چون در بحث مهاجرت نقشی نداشته است باید در کانون توجه قرار گیرد.

معاون اجتماعی و امور استان های معاونت راهبردی ریاست جمهوری گفت: زنان نیز باید در کانون توجه قرار گیرند و به عنوان افراد برگزیده معرفی شوند. زنان 70 درصد فارغ التحصیلان دکترا را تشکیل می دهند.

بیایید نگاهی ملی به این جایزه بیندازیم

معاون طرح های کلان کشوری علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان نیز در این نشست گفت: جایزه فناوری و حکمرانی روستای آزاد باید یک جایزه ملی تلقی شود. ملی شدن جایزه فناوری و دهکده داری آزاد یک امر ضروری است.

رضا حاتمی ادامه داد: علاقه به تقریب در خصوص جایزه فناوری و حکمرانی روستای آزاد یک موضوع اساسی است. در صورت عدم توافق بر سر جایزه، ارزش جایزه کاهش می یابد.

توجه به چارچوب فکری مرحوم رستازاد

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در چهارمین جلسه شورای سیاستگذاری جایزه فناوری و حکمرانی روستا آزاد گفت: مرحوم روستا آزاد چارچوب فکری خود را داشت و با توجه به اینکه جایزه فناوری و حکمرانی مزین به ایشان است. نام، شایان ذکر است چارچوب های فکری این استاد فقید در هنگام تحویل جایزه در مرکز.

حجت الاسلام والمسلمین محمد قمی درباره اهدای جایزه گفت: سخت گیری به حفظ تعادل جایزه کمک می کند. با توجه به اینکه سختگیری به حفظ تعادل جایزه کمک می کند، می توان از وارد کردن فرد منتخب به برخی از جنبه های چهارگانه جایزه خودداری کرد.

همانطور که آقای عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف در این جلسه گفت: انتخاب افراد ممتاز برای جایزه به اعتبار آن کمک می کند. برای انتخاب و معرفی افراد برگزیده صبور باشید.

لزوم انسجام در قرارداد انعقاد قرارداد

در این جلسه معاون صندوق توسعه نوآوری و شکوفایی اظهار داشت: به تجربه سال های گذشته در برگزاری جوایز بپردازیم و دلایل انتخاب فرد برگزیده جایزه فناوری و حکمرانی در روستازاد را ذکر کنیم.

سیاوش ملک ور درباره روند دریافت جایزه خاطرنشان کرد: روند کسب جایزه باید منسجم باشد. بنابراین، بیایید روی «تعریف عملیاتی» تمرکز کنیم تا جایزه منسجم باشد.

– توجه به ریش سفید هنگام اهدای جایزه

مصطفی زمانیان رئیس سابق مرکز مطالعات راهبردی نیز گفت: برخی از محورهای جایزه روستای آزاد فناوری و حکمرانی با برخی جوایز دولتی همپوشانی دارد. موضوع «ریش سفید» نیز در زمان اهدای جوایز به برندگان باید در کانون توجه قرار گیرد و افراد مسن در مرکز توجه قرار گیرند.

همانطور که سعید سهراب پور رئیس سابق دانشگاه صنعتی شریف در این جلسه گفت: بانوان در اهدای جوایز باید در کانون توجه قرار گیرند.

موضوعات داوری جایزه

«نوآوری، خلاقیت و تحول»، «توانمندسازی مردم و جلب مشارکت مردمی»، «توانمندسازی، اثربخشی و کارآمدی»، «شفافیت و پاسخگویی»، سیدمحمدصادق امامیان، موسس مرکز تحقیقات حکومت داری شریف ضمن معرفی نامزدهای جایزه فناوری و حکمرانی روستای آزاد “کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری”، “مشروعیت و هماهنگی اجتماعی”، “ثبات و ثبات نهادی”، “نفوذ و رقابت بین المللی”، “خدمات عمومی مبتنی بر گسترده”، “عدالت”. -محور». «الگوی ایرانی-اسلامی» ده شاخص جایزه رستازاد برای فناوری و حکمرانی است.

وی ادامه داد: «فناوری حکمرانی»، «فرهنگ حکومت‌داری»، «دیپلماسی نخبگان» و «نوآوری سیاسی» چهار محور جایزه رستازاد هستند.

حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور؛ متین رمضان‌خواه، معاون اجتماعی و منطقه‌ای معاونت راهبردی رئیس‌جمهور؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی؛ رضا حاتمی، معاون طرح‌های کلان ملی علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان؛ سیاوش ملک ور، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی؛ سید عباس موسوی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف؛ سعید سهراب پور، رئیس سابق دانشگاه صنعتی شریف؛ مصطفی زمانیان، رئیس سابق مرکز مطالعات راهبردی و سیدمحمدصادق امامیان، بنیانگذار مرکز تحقیقات حکمرانی شریف در سومین جلسه شورای سیاستگذاری جایزه آزاد فناوری و حکمرانی روستا حضور یافتند.

به گزارش خبرگزاري جمهوري اسلامي ايران، معاونت علمي، فناوري و اقتصاد دانش بنيان رئيس جمهور با مشاركت مركز تحقيقات حاكميت شريف به همراه جمعي از اعضاي هيات علمي، دانش پژوهان و نخبگان، جايزه اي برپا كرد. نام مرحوم رضا روستا آزاد، استاد و رئیس سابق دانشگاه صنعتی شریف در حوزه فناوری و حاکمیت.

مرحوم رضا رستازاد (1340 تا 19 ه.ق. 1401)، استاد دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف و رئیس این دانشگاه (1389 تا 1393)، شاگرد اول دبیرستان خوارزمی، شاگرد اول در مقطع کارشناسی از مؤسسه اصفهان. فناوری، مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه فنی استانبول و دکترا در واترلو، کانادا.

زند یاد روستازاد در زمستان 1395 دچار سکته مغزی شد و پس از چند هفته بستری شدن در بیمارستان بهبود یافت و در بهار 1396 به دانشگاه بازگشت و عضویت در شورای مرکزی جامعه انقلاب اسلامی و همچنین انتخاب شد. رئیس مرکز تحقیقات حکومتی شریف در تیر 1401. او در مهر 1401 در سن 61 سالگی بر اثر بیماری در بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) درگذشت.

منبع: https://www.irna.ir/news/85645490/%D8%AC%D8%B2%D8%A6%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%B9%D8%B7%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%AF