11 تولید نیمی از میز و صندلی و تخته وایت برد مدارس در شرکت های صندوق ذخیره فرهنگیان - آموزش 118

تولید نیمی از میز و صندلی و تخته وایت برد مدارس در شرکت های صندوق ذخیره فرهنگیان

تولید نیمی از میز و صندلی و تخته وایت برد مدارس در شرکت های صندوق ذخیره فرهنگیان

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان از تامین 51 درصد تجهیزات مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش اعم از میز، صندلی، تخته وایت برد و سایر اقلام توسط شرکت های تابعه این صندوق خبر داد.

به گزارش ایسنا. محسن احمدی در آستانه سال تحصیلی جدید و در بازدید از کارخانه های شرکت تجهیزات مدارس ایران در شهرستان ساری از نیاز 51 درصدی وزارت آموزش و پرورش به تجهیزات اعم از میز، صندلی، تخته وایت برد و … خبر داد. سایر اقلام توسط شرکت های وابسته به صندوق تامین شده بود. وی گفت: تجهیزات مدارس به عنوان شرکتی پیشرو در زمینه طراحی و تولید انواع وسایل اداری، کلاسی و آموزشی و مبلمان در کشور اختصاص یافت. تامین تولید برای پاسخگویی به نیازهای وزارت آموزش و پرورش است.

احمدی با اشاره به سیاست محوری صندوق ذخیره برای تعامل و همکاری موثرتر با آموزش و پرورش کشور، گفت: شرکت های وابسته به صندوق ذخیره فرهنگیان به ویژه تجهیزات مدارس، صنایع آموزشی، پژوهشی و نوآوری ایران از قابلیت های فوق العاده ای برای دستیابی به این مهم برخوردارند. این تولید و رفع نیازهای مختلف حوزه آموزش کشور است و برای این منظور قرار است این شرکت ها با هم افزایی، شناسایی و اجرای طرح ها و پروژه های مشترک و گسترش در داخل کشور بیش از گذشته در خدمت نظام آموزشی کشور باشند. فعالیت های گروهی

مدیرعامل صندوق پس انداز فرهنگیان با بیان اینکه شرکت تجهیز مدارس با شرکت در مناقصات آموزش و پرورش در سال گذشته برنده بسیاری از این مناقصات شده است، افزود: 2867 میلیارد ریال از قرارداد شرکت تجهیز مدارس با وزارت آموزش و پرورش برای ساخت مدرسه تجهیزات آموزشی است. و عرضه که نسبت به دوره مشابه قبل حدود 10 درصد رشد نشان می دهد.

با هدف دستیابی به 70 درصد از بازار آموزش

احمدی با اشاره به توانایی فنی بالا و کیفیت خوب محصولات شرکت تجهیزات مدارس ایران گفت: تامین بیش از 70 درصد نیاز آموزشی شرکت تجهیزات مدارس امکان پذیر است و باید با بهره گیری از امکانات موجود شرایط را ایجاد کرد. توانمندی ها و متقاعد کردن مسئولین به منظور خرید تجهیزات جدید مدرسه ایران که در حال حاضر قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را دارد، توسط بخش آموزش شناخته می شود که به برند این شرکت نیز کمک می کند.

تلاش جدی برای ورود به بورس

مدیرعامل صندوق پس انداز فرهنگیان با بیان و تشریح استراتژی کلی شرکت های زیرمجموعه صندوق برای ورود به بازار سرمایه اظهار کرد: ماموریت صندوق و همچنین اراده هیات امنا و هیات مدیره بر این است که بورس را به شکلی انجام دهد. اولویت در دستور کار؛ بنابراین شرکت تجهیزات مدارس نیز به دلیل سودآوری و شرایط مساعد حاضر به ورود به بورس است.

تاکید بر صادرات محصولات و شناسایی بازارهای جدید

وی به اهمیت صادرات محصولات و نگاه به بازارهای آسیای میانه، عراق و پاکستان اشاره کرد و گفت: باید برنامه ریزی سالانه با نگاه اقتصادی و با در نظر گرفتن اهداف تجاری جامعه هدف داشت.

مدیرعامل صندوق ذخیره گفت: تجهیزات مدارس با توجه به امکانات این شرکت و روند تولید تنها بخشی از ظرفیت خود را استفاده کرده است و باید به این حوزه توجه جدی شود.

تامین تجهیزات مورد نیاز نیروهای مسلح و لزوم حضور در بازارهای جدید

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با ابراز خرسندی از اینکه شرکت تجهیزات مدارس ایران توانسته 15 درصد از تولید خود را برای تامین نیازهای نیروهای نظامی و انتظامی اختصاص دهد، خاطرنشان کرد: رقابت پذیری محصولات این شرکت تجهیزات نسبت به تولیدات خارجی و در رابطه با تامین نیازهای بخشهای مختلف از جمله فرودگاهها و مساجد مدارس غیرانتفاعی و مهدکودکها، آمادگی آنها.

بازاریابی فعال و توسعه دفاتر فروش در سراسر کشور

وی با اشاره به تولید محصولات جدید و پرتقاضا بر اساس فناوری های روز در شرکت تجهیزات مدارس، بر ضرورت فعال سازی بخش جدید بازاریابی تاکید کرد و گفت: شرکت تجهیز مدارس با همکاری و همکاری صندوق ذخیره معلمان و وزارتخانه ، موفق به تاسیس نمایندگی و تبدیل به نمایندگی فروش در تمامی مراکز استانداری شد و محصولات خود را در دسترس مشتریان در سراسر کشور قرار داد و ادامه این روند توسعه ضروری است.

مدیرکل صندوق ذخیره فرهنگیان ادامه داد: در شرایط فعلی که در آستانه سال تحصیلی جدید هستیم، باید برای همکاری بیشتر با آموزش و پرورش به ویژه در زمینه ارتقای معیشت و کرامت کودکان تلاش شود. کارگران حوزه فرهنگی که یکی از اهداف مهم تاسیس صندوق است. نقطه اهرم برای دستیابی به این هدف، تقویت و بهبود عملکرد برخی از شرکت های صندوق از جمله شرکت تجهیزات مدارس است که بر بازار آموزش و پرورش مسلط است.

آل احمدی با اشاره به اینکه یک میلیون و 700 هزار نفر در صندوق عضویت دارند و جزو ذینفعان ما هستند، گفت: ساختار و اساس کار هر روز تغییر می کند و خوشبختانه امروز شرکت تجهیز به عنوان یکی از مجموعه های موفق مرتبط با آن مطرح شده است. آموزش و پرورش

وی افزود: ماشین آلات این شرکت در سال 1363 راه اندازی شد و در سال 1385 از رتبه شرکت های دولتی فارغ التحصیل شد و این شرکت یکی از برندهای مورد اعتماد تولیدکنندگان تجهیزات آموزشی و اداری محسوب می شود.

ساخت کلاس های درس آماده بخشی از دستور کار شرکت تجهیزات مدرسه است

مدیرعامل شرکت تجهیزات مدارس ایران نیز در این بازدید توسعه زیرساخت ها و نوسازی و نوسازی تجهیزات، دستگاه ها و خطوط تولید را از برنامه های این مجموعه دانست و گفت: برای اولین بار ساخت کلاس های پیش ساخته (کانچ) ) با امکانات مناسب در دستور کار شرکت تجهیزات مدارس ایران قرار گرفته است.

محمد جواد طاری واردی افزود: توسعه طیف محصولات و ورود به تولید مبلمان اداری به ویژه ویلچر، بالابر، گاری و کاروان علاوه بر توجه ویژه به تولید محصولات با ارگونومی و استانداردهای بالاتر در دستور کار قرار دارد.

شایان ذکر است شرکت تجهیزات مدارس ایران در سال 1403 علاوه بر اجرای طرح نوسازی به ارزش 1.20 میلیارد ریال، موفق به استقرار کولر تزریق پلاستیک و نصب و آماده سازی مشعل های دوگانه سوز برای خط پوشش فلزی گردید.

شرکت تجهیزات مدارس ایران با توسعه کارخانه و استقرار ماشین آلات مدرن، علاوه بر استفاده از تکنولوژی پیشرفته و به کارگیری نیروهای کارآمد و با تجربه، تقریباً 280 نوع محصول را در 7 گروه کالایی تولید و به یکی از بزرگترین صنایع چوب و متالورژی کشور

علاوه بر تجهیزات آموزشی و پروژه های کلاسی، در سال های اخیر این شرکت به تجهیز فضاهای اجتماعی از جمله اتاق جلسات و کنفرانس، اتاق جلسات و مبلمان نیز می پردازد.

از مهمترین پروژه های این شرکت می توان به سالن کنفرانس، سالن حافظ ملی، سالن کنفرانس اداره کل آموزش و پرورش تهران، سالن اجتماعات بیمه ایرانیان شعبه تبریز و سالن اجتماعات اداره کل آموزش و پرورش اشاره کرد. در تهران بازسازی مدارس استان کرمان، تجهیز کلاس های درس دانشگاه صنعتی شریف، مبلمان هتل مرکز آموزشی خیریه جنت اصفهان، مدرسه اتباع کره جنوبی، سالن کنفرانس در اردوگاه شهید بهنر در منطقه نیاوران تهران و ده ها پروژه های دیگر

احمدی همچنین به زمین های نزدیک و مناسب شرکت تجهیزات مدارس ایران اشاره کرد و با اشاره به سابقه 47 ساله شرکت تجهیزات مدارس و برخورداری از امکانات و زیرساخت های فنی و زیست محیطی، تاکید کرد: این شرکت باید سهم بیشتری در تامین این موارد داشته باشد. الزامات نیازهای بازار بزرگ آموزش و پرورش و برداشتن گام های بیشتر در جهت تامین منافع روشنفکران.

مدیرعامل صندوق پس‌انداز فرهنگیان شرکت هلدینگ تدبیجاران اطلس را مکلف کرد برنامه‌های عملیاتی کشاورزی، صنایع غذایی و اقتصادی را به گونه‌ای اصلاح کند که بار مالی جدیدی بر دوش شرکت تحمیل نشود.

در این بازدید مدیر عامل صندوق ذخیره فرهنگیان در فضایی صمیمی با کارکنان، مهندسان، کارگران و مدیران کارخانه تجهیزات مدارس دیدار و در جریان مسائل و مشکلات موجود و پیشنهادات و نظرات آنان قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، مدیرعامل و اعضای هیات مدیره شرکت هلدینگ اطلس تدبیر گرن، اعضای هیات مدیره و مدیرعامل شرکت تجهیزات مدارس ایران و همچنین مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره شرکت فرآیند نو گزارش مفصلی از فعالیت ها، برنامه ها و کار گروه های تحت مدیریت خود ارائه کردند و با مدیر عامل صندوق ذخیره فرهنگیان در خصوص توسعه و بهبود راهکارها گفتگو کردند. برای خدمات و محصولات آموزشی صندوق ذخیره فرهنگیان.

انتهای پیام/

منبع: https://www.isna.ir/news/1403062415075/%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D9%88-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%AE%D8%AA%D9%87-%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%88%D9%82