انتهای پیام
ایجاد ۳ ناحیه درتهران به عنوان نواحی پیشران هوشمندسازی درکشور/۴تحول مدیریت شهری جهت حل معضلات
منبع: https://www.isna.ir/news/1402031007261/%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%DB%B3-%D9%86%D8%A7%D8%AD%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%87%D9%88%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%DB%B4%D8%AA%D8%AD%D9%88%D9%84
زاکانی با اشاره به فرسودگی کالبد شهری، اظهار داشت: بخش بعدی کالبد شهر است که فرسوده شده و مسائل متعددی دارد. توجه به علم و دانش و سرریز کردن آن در فضای شهر امکان عبور از این فرسودگی و گلوگاه را به ما میدهد. بخش سوم هم حوزه زیست شهری است زیرا شهر یک زیست بومی با روح و کالبد درهم تنیده دارد که توجه به این موضوع ایجاب می کند تا سبک زندگی برای آن ایجاد شود.
وی ادامه داد: پایتخت نماد کارآمدی هم بهحساب میآید و از این رو فراز و نشیب های آن به سرعت مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرد.
وی تصریح کرد: ما ۴ تحول را در نظر گرفتهایم. در بخش اول تحولات مدیریت شهری برای حل معضلات شهری و برون رفت از مشکلات، از اندیشمندان کمک میگیرد.
شهردار پایتخت در آیین امضای این تفاهمنامه ضمن تبریک میلاد امام رضا(ع) ابراز داشت: شهر تهران کلانشهری است که هر اتفاقی در آن میافتد توسط سایر کلانشهرها الگوبرداری میشود.

بر اساس گزارش سایت شهر، شهردار تهران تصریح کرد: گام بعدی ما این بود که سه ناحیه در تهران مورد دقت قراربگیرد که این سه ناحیه در شرق، مرکز و غرب تهران است و محدوده دانشگاههای شریف، تربیت مدرس، تهران، امیرکبیر و علم و صنعت را شامل میشود و تفاهماتی در این زمینه صورت گرفته است. این سه ناحیه، پیشران در هوشمندسازی در کشور هستند و حمایت از این مساله و البته خدمت به اهل علم را بر خود واجب میدانیم.
وی ادامه داد: از همان ابتدا تلاشمان این بود که بتوانیم پارک ولایت را به عنوان پارک علم و فناوری شهر تهران قرار بدهیم و با اختصاص ۲۰۰هکتار فضای شهرکی، زمینه را برای حضور همه افرادی که در حوزه فناوری و نوآوری فعالیت دارند، اعم از فعالین دانشگاهی و حتی غیر دانشگاهی محیا کنیم. کارخانه سیمان ری یا فضای ۵ هکتاری خیایان پیروزی نیز برای این موضوع در نظر گرفته شده است.
زاکانی با بیان اینکه برای حل نظام مسائل شهر یک نظام مدیریتی در نظر گرفتیم که طی آن همه با کمک هم در شهر بار مشکلات را بهدوش میکشند و در میدان حاضر میشوند، گفت: درواقع گرهگشای تدابیر تهران بخش اندیشهای شهر است و از آنجایی که بیشترین تعداد اندیشمند اعم از دانشجو و اساتید و … در این شهر قرار دارد (در گذشته کمتر مورد توجه قرار گرفتهاند) میتوان از این ظرفیت بیشترین بهره را در جهت خدمات دهی بهتر به شهروندان برد.
به گزارش ایسنا، بعد از ظهر امروز -چهارشنبه ۱۰ خردادماه ۱۴۰۲- آیین امضای تفاهمنامهای چهارجانبه بین شهرداری تهران با وزارت علوم، معاونت علمی رییس جمهور و دانشگاه تهران مبنی بر راهاندازی ناحیه نوآوری تهران در محل پارک علم و فناوری برگزار شد.
شهردار پایتخت تصریح کرد: امروز تهران دچار مسائل متعدد اعم از ترافیک، آلودگی هوا و موضوعات مختلف اجتماعی و فرهنگی است که از دور مانند یک کلاف سردرگم نشان میدهد و کمتر کسی جرأت نزدیک شدن به آن را دارد؛ اما از آنجایی که حدیث داریم، «العلم السلطان»، با علم و دانش می توان این کلاف را باز کرد.
عصر امروز تفاهمنامه چهارجانبهای بین شهرداری تهران با وزارت علوم، معاونت علمی ریاست جمهوری و دانشگاه تهران با هدف راهاندازی ناحیه نوآوری تهران به امضاء رسید.
شهردار تهران ادامه داد: همه این تحولات نیازمند یک تحول چهارمی است که طی آن با تکیه بر اهالی علم و فناوری به میانبرهایی که برای حل مسائل لازم است، میتوانیم برسیم. لذا برای تهران باید یک هویت فناورانه خلق کنیم، هم به عنوان متقاضی و هم به عنوان حامی.
شهردار تهران در ادامه افزود: امروز بیست و یک ماه است که در خدمت شهروندان تهرانی هستیم، طی این دوران ممکن است در تنگنا قرارگرفته باشیم، اما در انسداد هرگز نبودهایم.