رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت با بیان این نکته که در این سازمان بیش از ۱۵ میلیون والد و همچنین ۷ میلیون کودک را پوشش میدهیم، عنوان کرد: خانواده نقش مهمی در شکلگیری نگاه اسلامی دارد و برای اینکه بتواند نقش اساسی خود را حفظ کند باید والدگری خود را به نحو احسن در جامعه انجام دهد.
به گزارش ایسنا، اختتامیه اولین رویداد ملی هوای مادری با حضور حجت الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان رئیس اتاق فکر مقام معظم رهبری در دانشگاهها، مجتبی همتیفر رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت و جمعی از مادران و فعالان این حوزه از سراسر کشوربرگزار شد.
در ابتدای این مراسم، مجتبی همتیفر رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت با بیان این نکته که در سازمان ملی تعلیم و تربیت بیش از ۱۵ میلیون والد و همچنین ۷ میلیون کودک را پوشش میدهیم، عنوان کرد: خانواده نقش مهمی در شکلگیری نگاه اسلامی دارد و برای اینکه بتواند نقش اساسی خود را حفظ کند باید والدگری خود را به نحو احسن در جامعه انجام دهد.
وی افزود: این سازمان که سازمانی نوپاست با نظر رهبر معظم انقلاب شکل گرفته و وظیفه ساماندهی و ارتقاء زیستبوم اوان کودکی با رویکرد خانواده محور را به عهده خواهد داشت.
همتی فر گفت: دبیرخانه تخصصی هوای مادری، تلاش دارد زمینهی خدمترسانی به دغدغهمندان حوزه تربیت کودک را فراهم کند و وظیفه خود میدانیم در سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، توانمندسازی والدین و همچنین والدگری آنها را به نحو احسن انجام دهیم.
در ادامه حجتالاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان، ضمن تبریک به آموزش و پرورش بهدلیل برداشتن اولین گام بزرگ تحول در این وزارتخانه و ایجاد سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، گفت: آموزش و پرورش با ایجاد این سازمان بخش مهمی را در خود ایجاد کرده است و انقلاب اسلامی در آینده میتواند به ایجاد این سازمان افتخار کرده زیرا متحول کننده فرزندان این مرز و بوم خواهد بود.
حجتالاسلام پناهیان بیان کرد: از جمله مسئولیتها و وظایف این سازمان در قبال بحران کمفرزندی در جامعه، تشویق به فرزندآوری در بین جوانان است و تمام مشکلات خانوادهها به عهده آموزش و پرورش است زیرا فرزندان آنها در مدارس هستند.
وی در ادامه، گفت: آموزش و پرورش نسبت به همه مادرانی که دانش آموزان آنها در مدارس تحصیل میکنند مسئولیت داشته و باید برنامهریزی منظمی صورت دهد.
حجتالاسلام پناهیان بیان کرد: تشکیل این سازمان، پیوند حقیقی آموزش و پرورش با مادران و مردم خواهد بود و سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، امید این کشور در آینده خواهد بود زیرا حرکت خودش را مردمی آغاز کرده است.
وی با بیان اینکه، با افزایش منزلت اجتماعی مادری که کودک زیر ۷ سال دارد موجب رونق فرزندآوری در کشور میشویم، گفت: بودجههای این کشور که برای فرزندآوری تصویب میشود باید توسط این مادران در جامعه توزیع شود و اینها هستند که میدانند در کجا باید هزینه کنند در چنین مجموعههایی رانت خواری، زورگویی و سوءاستفاده نخواهد بود.
وی اظهار کرد: الگوهای سبک زندگی ما مخدوش شده است و قطعا امیدی نیست که نهادها و عناصر فرهنگی موجود بتوانند عناصر منزلت مادری را در کشور گسترش داده و شکوفا کنند.
حجتالاسلام پناهیان گفت: با شکوهترین صحنههای زندگی دیدن یک مادر و چند فرزند خواهد بود و میتوان با تولید آثار هنری فاخر به این موضوعات مهم پرداخت.
وی افزود: هنرمند مادری است که بچههای خردسال دارد و همگی آنها را به طور صحیح تربیت و مدیریت کرده است و پیشنهاد میشود جشنواره فیلم تقدیر از مادرانی که در جریان تربیت فرزند داستانآفرینی میکنند به صورت مستقل برگزار شود.
در ادامه، دکتر فهیمه فرهمندپور استادیار دانشگاه با بیان اینکه، بزرگترین لطف و تدبیر و سرمایه گذاری که چه در ساحت خانواده و چه در ساحت اجتماع میتوانیم برای کودکان انجام دهیم این است که مادران آن ها را گرامی بداریم، افزود: به عنوان فردی که در حوزه خانواده پژوهشهای فراوانی انجام دادهام میگویم که ما حتما نیازمند آموزش و فرهنگ سازی برای مردان خانواده هستیم و باید مردان را در این خصوص همراهی کنیم.
وی با این بیان که اگر زنی همسر خوبی در خانه نباشد، حتما مادر خوبی هم نخواهد شد، اظهار کرد: مادر، مادر خوبی نخواهد شد مگر اینکه در متن موضوعات جامعه باشد، و اگر مادری فاقد زیست جامعه باشد هرگز نمیتواند فرزند خوبی را پرورش دهد.
همچنین در پایان این مراسم از ۴۰ نفر از مادران نمونه کشور با حضور دکتر زینب اختری مدیرکل زنان و خانواده وزارت کشور و دکتر فهیمه فرهمندپور، تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1402102315964/%D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4-%DB%B2%DB%B2-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%AF-%D9%88-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%85-%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%AA