فاز اول پردیس آزمایشگاه های ملی رویان در اوایل پاییز افتتاح می شود

فاز نخست پردیس آزمایشگاه‌های ملی رویان اوایل پاییز افتتاح می‌شود

عبدالحسین الشهبردی درباره اقدامات گسترده انجام شده توسط پژوهشکده رویان با خبرنگار خبرگزاری علم و آموزش ایرنا وی بیان کرد: به لطف خداوند و تجربه سه دهه فعالیت در پژوهشگاه رویان، اکنون همکاران ما به بلوغی رسیده اند که مرزهای سازمان، بخش و نگاه داخلی را درنوردیده و به رویکرد بیرونی رسیده است. و ارائه

وی با ابراز تاسف از اینکه منابع کشور به درستی مصرف نمی شود و به جای تمرکز در مکان مناسب، گفت: برای جلوگیری از اتلاف و استفاده بهینه از منابع به این نتیجه رسیده ایم که باید آزمایشگاهی در سطح ملی داشته باشیم که بتواند ارائه خدمات به تمامی محققان کشور و حتی منطقه، زیرا معتقدیم با این کار هزینه های پژوهشگران کاهش و سرعت کار افزایش می یابد.

الشاوردی ادامه داد: بسیاری از تحقیقات نیازمند آمادگی های تخصصی است و محقق در ابتدای کار با مشکلات و موانعی مواجه می شود و وجود آزمایشگاه ملی راه ها را قطع می کند و محقق با کمک کارشناسان شاغل در آزمایشگاه. ، می تواند کار را سریعتر ادامه دهد.

وی خاطرنشان کرد: این رویکرد در گروه رویان دنبال شد و تصمیم گرفتیم به تجربیات خود در زمینه محصولات دارویی پیشرفته درمانی (به اختصار ATMP)، تولید محصولات سلولی و هوش مصنوعی، مرکز پریمات و پریمات جامعیت جدیدی ببخشیم.

نخستی ها یکی از راسته های پستانداران زیر راسته Zosterae هستند که شامل همه میمون ها، میمون ها و انسان ها می شود. این راسته یکی از متنوع ترین و پرجمعیت ترین گروه ها در بین پستانداران است و تاکنون بیش از 350 گونه از پستانداران شمارش شده است.

نخستی ها به دلیل ساختار اجتماعی پیچیده و هوش خود شناخته می شوند. این امر به آنها اجازه می دهد تا تجربه کسب کنند و آن را به نسل بعدی منتقل کنند و به دلیل شباهت آناتومی این حیوانات به انسان، می توان از آنها در مطالعات پیش بالینی بیماری های مختلف مانند بیماری های مربوط به نورولوژی، کلیه و قلب استفاده کرد. .

محصولات پزشکی پیشرفته، محصولات درمانی و دارویی مبتنی بر ژن ها، بافت ها و سلول ها هستند که در انسان مورد استفاده قرار می گیرند. این محصولات به چهار گروه داروهای ژن درمانی، داروهای سلول درمانی، داروهای مهندسی بافت و داروهای ترکیبی تقسیم می شوند.

فاز اول پردیس آزمایشگاه های ملی رویان در اوایل پاییز افتتاح می شود

پژوهشگران پژوهشگاه رویان طی سال‌های گذشته تلاش‌های تحقیقاتی مفصلی را در دو زمینه نخستی‌سانان و محصولات پزشکی پیشرفته با موفقیت انجام داده‌اند.

شاهوردی در ادامه گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران گفت: توانمندی های رویان در زمینه نخستی ها و در بسیاری از پروژه های پیش بالینی، هوش مصنوعی و علوم شناختی زمینه ای را برای ارائه خدمات پژوهشی به پژوهشگران در سطح ملی و ملی ایجاد کرده است. سطوح منطقه ای

وی تاریخ شروع ساخت پردیس آزمایشگاه های ملی رویان را نیمه اول پاییز سال جاری اعلام کرد و گفت: فاز اول این پردیس مهر یا آبان ماه سال جاری در پارک علم و فناوری در محل پارک علم و فناوری افتتاح می شود. پردیس و بسیاری از آزمایشات ما در قالب این مرکز منتقل می شود و در مرحله اول کار با یک آزمایشگاه پیش بالینی که در واقع یک بیمارستان پیش بالینی است و یک آزمایشگاه پریمات که تمرکز دارد شروع می شود. در مورد علوم شناختی و هوش مصنوعی

رئیس پژوهشکده رویان تعامل و ارتباط بین المللی را عامل رشد کشور دانست و گفت: همواره سعی کرده ایم نگاه و رویکرد گروه خود را بین المللی کنیم و معتقدیم در مسائل علمی همه تلاش می کنند با هم گره باز کنند. بنابراین کشوری که اول کلید طلایی را بیابد صاحب رتبه خواهد بود و دانش انباشته این کلید را پیدا می کند وگرنه نمی توانند جهش لازم را انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، پژوهشکده رویان، خرداد 1370، به سرپرستی دکتر سعید کاظمی آشتیانی و جمعی از محققان و همکاران جهاد دانشگاهی علوم پزشکی ایران، به عنوان مرکز محدود جراحی با هدف ارائه خدمات درمانی به زوجین مبتلا به ناباروری و راه اندازی تحقیقات و آموزش در زمینه علوم باروری و ناباروری.

این مرکز تحقیقاتی درمانی در حال حاضر در زمینه های درمانی، تحقیقاتی، آموزشی و بازاریابی محصولات فعال است.

این پژوهشکده شامل سه پژوهشکده علوم تولید مثل، زیست شناسی، فناوری سلول های بنیادی و بیوتکنولوژی است. معاونت آموزشی پژوهشگاه رویان همچنین در سه گروه آموزشی دانشکده علوم پایه و فناوری های نوین علوم پزشکی، دوره های آموزشی کوتاه مدت و مرکز آموزش سلول های بنیادی برای همه فعال است.

علاوه بر این، مرکز رشد بیوتکنولوژی رویان، مرکز شتاب و تجاری سازی فناوری های نوآورانه رویان رتاک، مرکز توسعه فناوری سلولی پیشرفته ATMP و همچنین رویان سل تک فارمد و رویان بیوتک محصولات دانش بنیان را برای این گروه تجاری می کنند.

از جمله دستاوردهای رویان می توان به تولد اولین فرزند در نتیجه لقاح آزمایشگاهی در تهران، تولد اولین فرزند در نتیجه ICSI در کشور، استفاده از سلول های بنیادی برای ترمیم ضایعات قلبی اشاره کرد. و ضایعات قرنیه برای اولین بار در کشور. افتتاح مرکز توسعه فناوری محصولات سلولی پیشرفته رویان، افتتاح اولین کارخانه تولید مقادیر زیادی محصولات سلولی در منطقه با همکاری شرکت داروسازی برکت، تولد اولین حیوان شبیه سازی شده در خاورمیانه رویانا) استفاده رسمی از فناوری تولید حیوانات دستکاری شده ژنتیکی برای تولید پروتئین‌های نوترکیب، شبیه‌سازی گونه «آهو» نادر کوچ فهشه از قامیشلو، شبیه‌سازی بزهای مورسیا، استفاده از سلول‌درمانی برای درمان و درمان بیماران ویتیلیگو برای اولین بار. در کشور، راه اندازی اولین مرکز پیش بیمارستانی سلول درمانی کشور، راه اندازی اولین بانک خون بند ناف کودکان و ایجاد اولین بانک سلول های بنیادی جنینی و غیر جنینی در کشور.

منبع: https://www.irna.ir/news/85578961/%D9%81%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D8%B3-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%88%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%B2-%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%AA%D8%A7%D8%AD-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF