افزایش حیطه‌های شانزدهمین المپیاد علوم‌پزشکی

بنابر اعلام دبیرخانه شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم‌پزشکی، حیطه «هنر و سلامت» به حیطه‌های المپیاد علمی اضافه می‌شود.

به گزارش ایسنا، با توجه به درخواست‌های دانشگاه‌های علوم‌پزشکی و تصمیمات کمیته علمی و فنی المپیاد، حیطه هنر و سلامت به حیطه‌های شانزدهمین المپیاد اضافه شد. جزئیات شرکت در این حیطه اعلام می‌شود.

شانزدهمین المپیاد دانشجویان علوم‌پزشکی شامل حیطه‌های «هنر و سلامت»، «استدلال بالینی» با موضوع بیماری‌ها و حوادث عروق و مغزی، «آموزش پزشکی» با موضوع فناوری‌های پیشرفته و هوشمند در آموزش، «همگرایی در علوم‌پایه» یا موضوع آترواسکلوروزیش، «کارآفرینی و کسب و کارهای فناورانه» با موضوع سلامت دیجیتال و هوش مصنوعی و «مدیریت نظام سلامت» با موضوع پیشگیری و سلامت خانواده می‌شود. 

کلیه دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری حرفه‌ای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور شاغل به تحصیل و دانش ‌آموختگانی که تا تاریخ برگزاری اولین آزمون از مجموعه آزمون‌‏های کشوری المپیاد( آزمون غربالگری ) در هر دوره بیش از یک ترم از فارغ التحصیلی آنها طبق تقویم آموزشی ابلاغی وزارت بهداشت نگذشته باشد، با دارا بودن یکی از شرایط و معیارهای ذیل می‏توانند در شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی شرکت کنند:

دارابودن معدل کل ۱۴ به بالا

 داشتن طرح یا اقدام نوآورانه به تائید EDC و یا مدیر پژوهش دانشگاه

دانشجوی توانمند و خلاق به تائید معاون آموزشی دانشکده و EDC دانشگاه

فقط در حیطه ” کارآفرینی و کسب و کارهای فناورانه ” علاوه بر دانشجویان فوق، دانشجویان PhD و دستیاران

(پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی) نیز می‌توانند شرکت کنند.

مسؤولیت انتخاب و معرفی دانشجویان شرکت کننده در هر حیطه بر عهده دانشگاه/ دانشکده علوم پزشکی معرفی کننده است و در صورت مغایرت با مقررات المپیاد، کمیته فنی موضوع را بررسی و تصمیم گیری می‌نماید و حکم این کمیته حتی پس از کسب مدال و رتبه نیز قابل اجرا است.

دانشجویان اتباع خارجی شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که در حال گذراندن دوره‌های منتج به مدرک دانشگاهی است، در صورت داشتن شرایط مذکور اجازه شرکت در آزمون المپیاد سال ۱۴۰۳ را خواهند داشت.

-دانشجویی که مدال طلا را در مرحله انفرادی در هر حیطه کسب کند، نمی‌تواند مجدداً در همان حیطه شرکت کند.

 دانشجویی که مدال طلای گروهی را در حیطه کارآفرینی و کسب و کارهای فناورانه کسب کرده باشد، نمی‌تواند مجدداً در حیطه مذکور شرکت کند.

شرکت در یک حیطه و کسب مدال طلا در آن منعی برای شرکت در سایر حیطه‌ها در دوره‌های بعدی المپیاد است.

انتهای پیام

منبع: https://www.isna.ir/news/1402102316196/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%AD%DB%8C%D8%B7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B2%D8%AF%D9%87%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C